• +36-30-567-2418
  • info@artgrafik.eu

Termékfotózás – Videószerkesztés

Termékfotózás – Videószerkesztés

„A fotó arra hivatott, hogy felrázza a képzelőerőt. Nem elég, ha csupán emlékeztetőül szolgál.” /Lucien Hervé/

AZ ELKÉSZÍTETT FOTÓK MEGJELENÉSE, MINŐSÉGE, EGYEDISÉGE AZ ELSŐ LÉPÉS AHHOZ, HOGY A TERMÉK FELKELTSE A VÁSÁRLÓ ÉRDEKLŐDÉSÉT, DÖNTÉSÉT. LEGYEN AZ EGY TEVÉKENYSÉGET, SZOLGÁLTATÁST ÁBRÁZOLÓ KÉP VAGY EGY WEBSHOP TERMÉKE. A FOTÓKAT NEM CSAK ELKÉSZÍTJÜK, HANEM MEGRENDELŐINK KÉRÉSÉNEK ÉS IGÉNYÉNEK MEGFELELŐEN FELDOLGOZZUK AKÁR EGY ONLINE, AKÁR EGY OFFLINE FELÜLETEN VALÓ MEGJELENÉSHEZ.

–   ékszerfotózás, termékfotózás, katalógusfotózás, webshophoz, kiadványokhoz, szórólapokhoz, plakátokhoz
–   feldolgozás a megrendelő kérésének megfelelően (retusált, körbevágott, háttérrel vagy anélkül, egyeztetett méretben és felbontásban)
–   fotózás professzionális felszereléssel, tárgysátorban, tökéletes világítástechnikával, akár óriásplakát minőségben

ÁRAINK:
STANDARD – 1.590 Ft/db – MINTA képek ITT
Adott termék egyeztetett háttér előtt fotózva, kivágás nélkül a háttérrel együtt, retusálva, a megbeszélt képméretben átadva. Minimum darabszám 25 db.

PRÉMIUM – 3.290 Ft/db – MINTA képek ITT
Adott termék lefotózva, termék a háttérből kivágva, így bármilyen háttérhez illeszthető vagy háttér nélkül vagy fehér háttérrel, kép kidolgozva, retusálva, tükröződéssel vagy árnyékkal, a megbeszélt képméretben átadva. Minimum darabszám 25 db.

Kevesebb darabszámnál egyedi árakat adunk. Nagyobb darabszám esetén pedig a mennyiségi kedvezményért kérd személyes ajánlatunkat.

Árajánlatkérés

          FŐOLDAL